Studio

Sportcentre de Dieze heeft een geheel nieuwe Hot Yoga studio welke voorzien is van alle moderne faciliteiten en zorgt voor een echte yoga beleving.

Yoga komt oorspronkelijk uit India en het wordt daar onder warme temperaturen uitgeoefend. Bij Hot Yoga wordt de studio van bovenaf verwarmd met infraroodstraling. Daarmee wordt dezelfde warmte gecreëerd als bij de oorspronkelijke Indiase yoga. Hot Yoga is dus eigenlijk hetzelfde als yoga, maar dan in een verwarmde ruimte.

De warmte werkt intensief op je spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Dat zorgt voor een flexibel en sterk lichaam! Het extra zweten zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert. Je lichaam wordt ontgift, je concentratie gaat omhoog, je komt tot rust en je voelt je meer ontspannen.

Kom en beleef het zelf. Een yogamat en alle andere lesmaterialen liggen voor je klaar. Wel even je eigen handdoek meenemen.

Kleedkamer

De studio heeft aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen met voldoende (individuele) douchegelegenheid. Het belang van schone ruimtes is voor ons vanzelfsprekend.

Lounge

Blijf na afloop van een Hot Yoga les gezellig zitten in onze lounge ruimte. Onze baliemedewerkers verwennen je graag met een gratis kopje thee.