U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lessen

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. De diverse lessen verschillen echter in intensiteit, duur, opbouw en focus. Probeer ze allemaal een keertje uit om te kijken welke les het beste bij je past. Ook kun je de keuze laten afhangen van hoe je je voelt.

Hot Yoga/Pilates Fusion

Een perfecte combinatie van twee populaire lessen, voor iedereen die tijdens de yoga flow ook extra aandacht wil besteden aan het versterken van de buikspieren en de “core-stability”.

Hot Yin Yoga

Yin yoga is ontwikkeld als tegenhanger voor de actieve 'yang' yogavormen. Houdingen worden lange tijd aangehouden (2 tot 5 minuten) in een zo volledig mogelijke ontspanning. Yin yoga is erg rustig en meditatief.

Warm Yin Yoga

Deze les is hetzelfde als Hot Yin yoga alleen minder warm.

Restorative Yin Yoga

Restorative Yoga spreekt het zelfherstellende vermogen van het lichaam aan. Na een periode van fysieke of geestelijke overbelasting kan dit hard nodig zijn. Tevens is het een mooie aanvulling op je huidige beweegritme om zo de balans juist te bewaren. Je lichaam kan veel meer dan je denkt, alleen moet het wel de rust en oefening krijgen die het nodig heeft.