Docenten

Janet Snapkova

Relevante (yoga) opleidingen:

Power Yoga docent, Yin Yoga docent, Perfect Pilates docent en Meditatie docent.

Ervaring:

Al 22 jaar geef ik actieve sportlessen met sinds 2014 steeds meer de nadruk op het geven van Yoga en Pilates. Ik heb Veel (lesgeef) ervaring met Vinyasa Flow en Yin/Yang lessen, Hot Vinyasa Flow Yoga is mijn favoriete workout.

Janet:

''Is Hot Yoga een aparte yogavorm? Het antwoord is: NEE. Binnen de Hot Yoga kun je alle kanten op en een vorm kiezen die jij graag wilt doen!

De voordelen van yoga worden hierbij met de voordelen van warmte gecombineerd. Reinigen en bevorderen van herstel van je lichaam, tot rust brengen van je geest, verminderen van stress en spanningen, en bij actieve vormen van yoga ook een flinke cardio workout ".

Carolien de Milliano

Relevante (yoga) opleidingen:

Vinyasa yoga, Ashtanga en Yin-Restorative Yoga.

Ervaring:

Sport is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Vroeger lag ik bijna dagelijks in het zwembad. Tegenwoordig heb ik het water ingeruild voor mijn yogamat.

Yoga is in 2016 op mijn pad gekomen, nadat ik in een heftige burn-out terecht was gekomen. Mijn lichaam had al meerdere signalen gegeven dat ik over mijn grens ging, maar die signalen had ik genegeerd. Yoga heeft me geholpen weer naar mijn lichaam te luisteren en weer te voelen.

Nadat ik uit mijn burn-out was, was ik heel benieuwd wat yoga me nog meer kon brengen en heb ik in februari 2019 een docentenopleiding in India gevolgd. En sindsdien is yoga mijn leefstijl geworden en wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen, zodat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren.

Carolien:

"Tijdens mijn lessen wil ik je graag laten ervaren dat yoga helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden door de grens op te zoeken en je hier comfortabel in te voelen."